• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai tik nors šiek tiek atšyla, mes puolame gaminti savo taip mėgstamų šaltibarščių. Mano teta juos gali valgyti kasdien visa vasara. O kaip jūs? Ar turite savo mėgstamą variantą? Jei ne,viliuosi šis jums patiks. Vienas neįprastas produktas ir skonis “, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

„Kai tik nors šiek tiek atšyla, mes puolame gaminti savo taip mėgstamų šaltibarščių. Mano teta juos gali valgyti kasdien visa vasara. O kaip jūs? Ar turite savo mėgstamą variantą? Jei ne,viliuosi šis jums patiks. Vienas neįprastas produktas ir skonis “, – rašo tinklaraščio „Samčio užrašai“ autorė Odeta.

REKLAMA

Ingredientai:

  • 2 l riebaus kefyro;
  • 1 stiklainis marinuotų burokėlių;
  • 300 g agurkų;
  • pundelis krapų;
  • pundelis svogūno laiškų;
  • 3-4 rauginti agurkai ( vidutinio dydžio);
  • 4 kiaušiniai;
  • pagal skonį citrinos sulčių;
  • druskos ir pipirų.

Krapus ir svogūnus susmulkinkite,pabarstykite druska ir gerai rankomis išmaišykite. Į dubenį dėkite tarkuotus agurkus,tarkuotus raugintus agurkus,burokėlius su visu skysčiu, kefyrą, druską,pipirus,sudėkite krapų ir svogūnų mišinį. Į lėkštes pilkite šaltibarščių ir įdėkite po pusę virto kiaušinio.

P.s. kiaušinius galite susmulkinti ir sudėti į pačius šaltibarščius. Valgome su virtomis arba keptomis bulvėmis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų